Cégünkről

Cégünk története

A kecskeméti Fégtherm- Partner Kft. 1985-ben alakult meg. Ekkori tevékenységi körünk a kazánok, vízmelegítők szervizelése és alkatrész árusítása volt. Telephelyünk a Horváth Döme utcában volt megtalálható, később 1 évig a Ceglédi úton, majd szintén 1 évig a Mária körút 4. szám alatt. 2004. július 7.-én megnyitottuk a Fegyver- és Gázkészülékgyár új, kecskeméti kirendeltségét a Csokonai utca 11. szám alatt, Fég-Láng Kft néven. Ügyvezetője Nagy Sándor.

Cégprofil

Tevékenységi körünk a kazánok, vízmelegítõk, konvektorok szervízelése, beüzemelése és a készülékekhez tartozó alkatrészek árusítása. Mûködési területünk elsõsorban a megye, de a kereslethez igazodva máshol is vállalunk szolgáltatást. Nálunk az üzletben nem csak a hibabejelentést lehet megtenni, hanem vásárlásra is van lehetõség. Minden készülékre 2 év garancia, alkatrészre 6 hónap...

Működési területünk

Elsősorban a megye, de a kereslethez igazodva máshol is vállalunk szolgáltatást: Kiskunfélegyházára, Kiskunhalasra, Izsákra, Kerekegyházára és Lajosmizsére éppúgy kiszállunk, mint Pest, valamint Szolnok-megyébe. Megrendelőink szolgálatára állunk a tervezéstől a vezeték- és készülékbeszerelésen át a szervizelésig.

Tevékenység

Az üzletben nem csak a hibabejelentést lehet megtenni, hanem vásárlásra is van lehetőség. Az eladótér mellett bemutatótermet alakítottunk ki, így az ügyfelek láthatják, hogy milyen készülékek közül lehet választani. Tanácsadást is adunk. Fő tevékenységi körünk közé tartozik a márkaszerviz-szolgáltatás, a háztartás és az intézmények használatában levő kazánok, tűzhelyek, fűtőkészülékek, és vízmelegítők szervizelése, jótállási időn belüli és túli javítása. (Pl.: KF-GÁZ Kft., SVT-Wamsler Kft., FÉG Konvektor Rt.). Partnerünk továbbá a Novum-Fég Kft. és Fégszolg 2000 Kft. utódjaként létrejött VARA-Fég Kft., Hőtechnika Kft., Robert-Bosch Kft. a kombikazánok, Termomax Kft., és a Fég-Vestale-modulkazántelepek magyarországi forgalmazói. Az azonnali hibaelhárítás érdekében megfelelõ alkarész ellátottsággal rendelkezünk.

Két szervizesünk mellett, 12 szervizpartner áll rendelkezésre, a készülékhibák elhárítására. Valamint 3 alvállalkozó foglalkozik készülékcserével ill., a gázhálózat kiépítésével, és fűtésszerelésével. Szerelőink magas szakmai végzettséggel és kellő szakmai gyakorlattal (villany-gázszerelői vizsgával, az Ipari Minisztérium által kiadott arcképes gázkészülék-szerelői igazolvánnyal, és sok éves tapasztalattal) rendelkeznek.

Szolgáltatásunkhoz megfelelő

  • Mérőműszerek állnak rendelkezésünkre a környezetvédelmi vizsgálatokhoz, /Pl: AF-105 kazántelepek tüzeléstechnikai méréséhez/
  • Vállalati gépkocsi, melyből a szerelők a helyszínen azonnal tudnak javítani
  • megfelelő, áttekinthető, biztonságos raktározási rendszer van kiépítve, hogy az ügyfelek kéréseit akár azonnal tudjuk teljesíteni.
Belső képek az üzletről
Belső képek az üzletről
Belső képek az üzletről
Belső képek az üzletről