Szervíz eszközeink

Hatékony szerelés saját szervízautóval

Cégünk immár több, mint 15 éve foglalkozik gázkészülékek forgalmazásával, szervizelésével illetve alkatrészek értékesítésével. Számos vezető gyártónak vagyunk garanciális- illetve márkaszervize és márkaboltja is.
Komoly szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkező szerelőink állnak rendelkezésükre a legapróbb hibák javításától a teljes kivitelezésig. Erre a célra, egy szerszámokkal és gépekkel rendszeresített szerviz autót alkalmazunk, amellyel Kecskemét és vonzáskörzetében szinte bármilyen megrendelt munkát el tudunk végezni a helyszínen.

Füstgáz mérés- elemzés

Bár szörnyű ezt kimondani, de egyre gyakrabban hallunk füstgázmérgezés okozta halálesetekről. Ennek elsődleges oka, hogy a lakásokat gyakran a legmodernebb szigetelési megoldásokkal látják el, de régi típusú, nyílt égésterű gázkészüléket használnak a lakók.
De a füstgáz mérésnek fontos szerepe van a kazánok beüzemelésénél, ahol be kell szabályozni a kazánt a megfelelő hatásfokra. Vagy például a környezettechnikai méréseket is megemlíthetjük, ahol az emissziós méréseket ilyen műszerrel hajtjuk végre, és azokról tüzeléstechnikai jegyzőkönyvet állítunk ki.
Ennek meglétét pedig a Katasztrófavédelem kérheti egy esetleges ellenőrzés során, mivel törvény írja elő, a nagyobb teljesítményű kazánok üzemeltetése során.

Amennyiben kíváncsi rá, hogy Önöknél rejthet-e veszélyt a gázfűtési rendszer, külön kérésre, speciális műszerrel megvizsgáljuk.

Szakmai továbbképzés

Szerelőink magas szakmai végzettséggel és kellő szakmai gyakorlattal (villany-gázszerelői vizsgával, az Ipari Minisztérium által kiadott arcképes gázkészülék-szerelői igazolvánnyal, és sok éves tapasztalattal) rendelkeznek.
 

Szervízautóink
Füstgázelemző műszereink
A jogszabálynak megfelelő érvényes gázszerelő igazolvány