Szolgáltatásunk

Üzembehelyezések

A zavartalan működés alapja a Beüzemelés!

A beüzemelést mindenkor a gyártó által meghatározott előírások alapján végezzük. Cégünk az általunk szervizelt készülékek gyártóival folyamatosan kapcsolatban áll, szervizeseink rendszeres képzésben részesülnek. A hozzánk beérkezett megrendeléseknél mindenkor felhívjuk a figyelmet a szükséges engedélyek meglétére, amelyek a következők: pl.:Kéményseprői engedély: gázkészülék cseréhez, Gázterv: egy a jelenlegi készülékhez viszonyítva más jellegű készülék felszereléséhez, Érintésvédelmi nyilatkozat, stb...

Elengedhetetlenül fontosak a következők:

Minden esetben felhívjuk a Kedves Ügyfelek figyelmét, az iszapcsapdás szűrő (SPIROVENT) beépítésére, a kéményes gázkészülékek cseréjénél pedig szén-monoxid érzékelőt, használati melegvíz oldalra vízkő elleni védekezéshez polifoszfátos vízkezelőt javaslunk.

Javítások

Minőségi javítások

Szervizünkhöz bejelentett hibák javítását a bejelentéstől számított 24 órán belül igyekszünk megkezdeni. Kollégáink rendelkeznek a készülékek javításához szükséges műszaki ismeretekkel, szerszámokkal, műszerekkel. A javítások során kizárólag gyári alkatrészeket használunk fel. Az általunk elvégzett munkákra és a beépített alkatrészekre garanciát vállalunk!

Hosszabbítsa meg készülékének élettartamát!

A felülvizsgált, karbantartott készülék biztonságos, tiszta, csendes és gazdaságos! A felülvizsgálatot, karbantartást évente egy alkalommal, a fűtésszezon befejezésétől a fűtésszezon kezdetéig célszerű elvégeztetni!

Garanciális javítások

Az üzembehelyezésnél figyeljen a következőkre:

A készülékekre érvényes garanciát és annak feltételeit a készülékgyártó határozza meg. Garanciális javítást csak arra feljogosított szerviz végezheti!!!.Ha Ön úgy dönt, hogy nem szakszervízzel üzemelteti be készülékét, akkor sajnos a későbbiekben csak ellenszolgáltatásért cserébe tudják megjavítani, akkor is ha egyébként garanciális hibája lenne.

Garanciális javítás feltételei:

  • A hivatalos garanciális szervíz által elvégzett beüzemelés
  • A szervízpartner által kitöltött garancia-beüzemelési szelvény megléte
  • A gyártó által előírt karbantartások meglétét igazoló dokumentumok.

Karbantartások

Fontos az időben elvégzett karbantartás!

A gázkészülékek biztonságos működése érdekében érdemes, évenkénti felülvizsgálatot végezni rajtuk. Már 1 %-kal több CO (szénmonoxid) a füstgázban, nem csak a levegőt szennyezi, hanem ezen kívül, kb. 4-6%-kal nagyobb energia fogyasztást is jelent!

Mentett már meg Életet karbantartás!

Nem sok időbe telik egy gyújtóláng tisztítás, vagy elektróda- főégő tisztítás, gáztömörségi vizsgálat, és máris minden olajozottabban működik. Nincs feleslegesen kidobott pénz, a nem helyesen működő készülék, vagy a tökéletlen égés miatt.