Visszajelzések

Köszönjük a Fég-Láng kft-nek, hogy igyekszenek mindig a megkereséseinknek eleget tenni, és a legrövidebb időn belül a munkálatokat elvégezni, legyen szó hétköznapról vagy szombat-vasárnapról. Köszönet a megfelelő szakmai segítség nyújtásért. Bármilyen munkálatokról is legyen szó, a Fég-Láng Kft-t csak ajánlani tudom.

Balogh Gábor- Hilti Szerszám Kft.

 

Én csak javasolni tudom a Fég-Láng Kft-t, mert egy nagyon régi gáztűzhelyemhez kerestem alkatrészt, és már minden szerelő le akart beszélni a javításról, mert hogy nem lehet kapni hozzá semmit sem.

Bementünk a Fég üzletben, ahol elmondták, hogy ehhez a készülékhez még rendelhető alkatrész, és nem kell kidobnom a régi készülékemet. Sikerült is megrendelnem az alkatrészt, be is szerelték, és azóta a mai napig jól működik a régi jó tűzhelyem.

Köszönet nekik.

Botka Lászlóné

 

Készülék csere előtt jártunk, mikor bementünk a Fég boltjába, és ott a hölgy készségesen tájékoztatott arról, hogy a szabályoknak megfelelően, mely kazánok jöhetnek számításba, melyiket tudnánk a lakásunkba felszerelni. Megbeszéltük a lehetőségeket, és még azon a héten felszerelésre került az új kazánunk, ami a mai napig jól működik. Tisztességes, és gyors, precíz munkát végeztek.

Én csak ajánlani tudom őket. Köszönjük Fég!

Szalai László, Kecskemét

 

Februárban romlott el kazánunk, és nem tudtuk elérni a szerelőnket, mert lebetegedett.

Fűtés nélkül nem maradhattunk, tél volt, hideg volt nagyon, ezért telefonáltunk a Fég cégnek, ahol a hölgy elmondta, hogy sajnos náluk is betegek a kollegák, de megpróbál egy másik külsős kollegájával beszélni, hogy még aznap nézze már meg a hibás kazánunkat. Valóban még aznap délután kijött a szerelő, és mivel csak kis hibája volt a kazánnak, elég gyorsan megszerelte. Így nem maradtunk fűtés nélkül, ami ilyen idős korban, mint amilyenek mi vagyunk, nagyon fontos.

Azóta is mindig a Féget hívjuk, ha segítség kell a fűtésben. Köszönjük!

Rózsika néni és Pista bácsi